Investeer in Dappre

Dappre B.V. zoekt kapitaal om sneller te groeien en zo haar ambities waar te maken. Heeft u interesse? Neem dan contact op met business@dappre.com

Investeer in Dappre. Investeer in je privacy en verdien aan je data

Dappre B.V. heeft een app met een achterliggend netwerk van services ontwikkeld waarmee mensen klant- en cadeaukaarten altijd bij de hand hebben. Dappre biedt mensen gemak en voordeel, controle over persoonlijke data en biedt hen binnenkort zelfs de kans om geld te verdienen aan het delen van een anoniem profiel, voorkeuren en wensen met deelnemende organisaties.

Dappre geeft organisaties de kans op nieuwe en loyale klanten tegen lagere kosten. Met Dappre kunnen organisaties 1-op-1 in contact komen consumenten, met hun toestemming.

Dappre B.V. combineert ‘social impact’ met een gezond verdienmodel. Dappre heeft sinds de oprichting in augustus 2018 al een flinke groei doorgemaakt, mede door de strategische samenwerking met launching partner VVV Nederland. Aangesloten retailers helpen Dappre versneld te groeien door hun klanten naar Dappre te verwijzen. Daarmee maken ze Dappre voor zichzelf waardevol als communicatiekanaal met hun klanten: #findusondappre.

Strategische samenwerking


Blackhawk
123 TCS
VVV
Air Miles
Hallmark
Decathlon

Financiële informatie

Gebruikers vormen de basis van het verdienmodel van Dappre. Volume opbouwen heeft daarom de hoogste prioriteit. Dat doen we samen met strategische partners.

De focus in 2020 ligt op:

  • Aansluiten strategische partners, met name grote retailers in Nederland.
  • Via partners snelle groei in aantal gebruikers (doel 400.000).
  • Genereren voldoende adverteerders.

Meer informatie is te vinden in de Investors Deck. Deze is op aanvraag beschikbaar als pdf. Stuur een e-mail naar business@dappre.com. Uitgebreide financiële informatie, waaronder Informatie Memorandum en recente Jaarrekening, is beschikbaar na ondertekening van een NDA.

Inschrijvingen via het online handelsplatform Nxchange zijn gesloten per 27 januari 2020. De drempel is helaas niet gehaald, dus er komt geen notering op korte termijn.

Heeft u interesse? Neem dan contact op met business@dappre.com

“Door je VVV Cadeaukaart toe te voegen aan de Dappre app heb je direct het actuele saldo beschikbaar, ontdek je in welke winkels en/of webwinkels je terecht kunt en vind je leuke of voordelige bestedingstips... Dit is echt uniek.”

Erwin de Zeeuw
Directeur Giftcards VVV Nederland in De Ondernemer, 28-08-2019

“Ik geloof dat klanten hun gegevens niet afstaan, maar er alleen tijdelijk toegang toe geven. Retailers lijden aan verzamelwoede als het gaat om data. Klanten moeten die data eigenlijk zelf ownen en soms uitlenen voor geld.”

Ronald van Zetten
mede-merkeigenaar V&D, voormalig topman Hema in twinklemagazine.nl


Missie

Dappre wil mensen dagelijks gemak en voordeel bieden en hen controle geven over hun data op basis van de Qiy Trust Principles.

Voor organisaties creëert Dappre waarde door hen een betrouwbaar, veilig en relevant communicatiekanaal te bieden.

Visie

Vertrouwen in de digitale wereld is een voorwaarde voor duurzame sociaaleconomische ontwikkeling.

Controle hebben over je eigen data en acties -in overeenstemming met menselijke waarden en normen- is het basisprincipe.