Investeer in Dappre

Investeer in Dappre. Investeer in je privacy en verdien aan je data.

Dappre biedt mensen gemak en voordeel, maar geeft hen ook controle over hun persoonlijke data en zelfs de kans om geld te verdienen aan het delen van een anoniem profiel, voorkeuren en wensen. Voor organisaties biedt Dappre de kans op nieuwe en loyale klanten tegen lagere kosten. Met Dappre kunnen organisaties 1-op-1 in contact komen met consumenten, die daar toestemming voor hebben gegeven.

Dappre B.V. gaat naar de beurs!

Dappre B.V. zoekt kapitaal om sneller te groeien en zo haar ambities waar te maken. Dat doet Dappre door kapitaal aan te trekken via de beurs Nxchange. Nxchange is een online handelsplatform waar certificaten van aandelen Dappre aangeschaft en verhandeld kunnen worden; een combinatie van crowdfunding en beurs, maar dan een beurs die 24 uur per dag, zeven dagen per week open is. Iedereen kan meedoen! Investeringen starten vanaf 450 euro, waarbij de certificaten van aandelen verhandelbaar blijven op het beursplatform Nxchange.

We nodigen iedereen die interesse heeft in Dappre en de missie en visie van Dappre ondersteunt van harte uit om te investeren. Maar voordat je dat doet: informeer je zelf goed en denk er zorgvuldig over na, want aan investeren zijn risico’s verbonden. Er is een informatiememorandum en nog veel meer informatie beschikbaar op Nxchange.com.

Nxchange

Dappre heeft gekozen voor het beursplatform Nxchange omdat:

  • Dappre minder afhankelijk wil zijn van de traditionele financiële dienstverleners;
  • We zo contact kunnen houden met onze investeerders en hen kunnen laten meedenken over de ontwikkelingen binnen Dappre;
  • We het belangrijk vinden dat aandeelhouders hun certificaten van aandelen kunnen verhandelen op een secundaire markt waar veiligheid en transparantie worden gewaarborgd door Nxchange.

Bij deze emissie worden maximaal 100.000 nieuwe certificaten van aandelen Dappre B.V. uitgegeven, wat een uitbreiding van maximaal 10% van het kapitaal vertegenwoordigd.


Meer info op Nxchange.com


afm vrijstelling prospectus

Missie

Dappre wil mensen dagelijks gemak en voordeel bieden en hen controle geven over hun data op basis van de Qiy Trust Principles.

Voor organisaties creëert Dappre waarde door hen een betrouwbaar, veilig en relevant communicatiekanaal te bieden.

Visie

Vertrouwen in de digitale wereld is een voorwaarde voor duurzame sociaaleconomische ontwikkeling.

Controle hebben over je eigen data en acties -in overeenstemming met menselijke waarden en normen- is het basisprincipe.