Investeer in Dappre

Dappre B.V. zoekt kapitaal om sneller te groeien en zo haar ambities waar te maken. Heeft u interesse? Neem dan contact op met business@dappre.com

Investeer in Dappre. Investeer in je privacy en verdien aan je data

Gebruikers van de Dappre app hebben de keuze om een anoniem profiel (persoonlijke kenmerken, voorkeuren, wensen, locatie) op te bouwen, zonder persoonsgegevens. Bovendien geven zij zelf aan of en van wie zij berichten willen ontvangen, voor welk doel, voor hoelang en of en met wie profielinformatie mag worden gedeeld. Uiteraard kan de gebruiker er ook voor kiezen om in bepaalde situaties wél persoonsgegevens te delen, als dat noodzakelijk is voor het verkrijgen van een dienst of een product. De gebruiker is dus zelf de baas over zijn data. Gegevensuitwisseling vindt op een veilige en betrouwbare manier plaats via Dappre en het achterliggende netwerk van services, dat is gebaseerd op Qiy Trust Principles .

Dappre is een netwerk van services dat organisaties de mogelijkheid biedt op een nieuwe -anonieme maar toch vertrouwde- manier individueel met klanten en fans in contact te komen

Dappre geeft organisaties de kans op nieuwe en loyale klanten en fans tegen lagere kosten. Met Dappre kunnen organisaties 1-op-1 in contact komen met hun doelgroep, mét hun toestemming. Achterklantenkaarten, cadeaukaarten, ledenkaarten, vouchers en tickets kunnen zij content aanbieden. Content kan bijvoorbeeld bestaan uit praktische informatie als openingstijden, locaties, ‘laatste nieuws’ berichten, maar ook uit commerciële aanbiedingen, zoals een productadvertentie, of een last minute aanbieding voor een theatervoorstelling. Daarbij wordt gebruik gemaakt van anonieme profiel- en locatiedata, maar alleen als de gebruiker dat heeft toegestaan. Dit maakt aanbiedingen die op deze manier zijn gedistribueerd relevant en gewenst en daarmee vele malen effectiever dan agressieve pushberichten.

Dappre B.V. combineert ‘social impact’ met een gezond verdienmodel

Het verdienmodel van Dappre wordt gevoed door organisaties die Dappre gebruiken voor de 1-op-1 verbinding met hun doelgroep, door hun ‘kaart’ te claimen en er services aan toe te voegen. Daarnaast verdient Dappre geld aan de advertenties die geplaatst worden en uit verkopen die daar uit voorkomen. Dappre heeft sinds de oprichting in augustus 2018 al een flinke groei doorgemaakt, mede door de strategische samenwerking met launching partner VVV Nederland. Aangesloten retailers helpen Dappre versneld te groeien door hun klanten naar Dappre te verwijzen. Daarmee maken ze Dappre voor zichzelf waardevol als communicatiekanaal met hun klanten: #findusondappre.

Strategische samenwerking


Blackhawk
123 TCS
VVV
Air Miles
Hallmark
Decathlon

Financiële informatie

Gebruikers vormen de basis van het verdienmodel van Dappre. Volume opbouwen heeft daarom de hoogste prioriteit. Dat doen we samen met strategische partners.

De focus in 2020 ligt op:

  • Aansluiten strategische partners, met name grote retailers in Nederland.
  • Via partners snelle groei in aantal gebruikers (doel 350.000).
  • Genereren voldoende adverteerders.

Meer informatie is te vinden in de Investors Deck. Deze is op aanvraag beschikbaar als pdf. Stuur een e-mail naar business@dappre.com. Uitgebreide financiële informatie, waaronder Informatie Memorandum en recente Jaarrekening, is beschikbaar na ondertekening van een NDA.

“Door je VVV Cadeaukaart toe te voegen aan de Dappre app heb je direct het actuele saldo beschikbaar, ontdek je in welke winkels en/of webwinkels je terecht kunt en vind je leuke of voordelige bestedingstips... Dit is echt uniek.”

Erwin de Zeeuw
Directeur Giftcards VVV Nederland in De Ondernemer, 28-08-2019

“Ik geloof dat klanten hun gegevens niet afstaan, maar er alleen tijdelijk toegang toe geven. Retailers lijden aan verzamelwoede als het gaat om data. Klanten moeten die data eigenlijk zelf ownen en soms uitlenen voor geld.”

Ronald van Zetten
mede-merkeigenaar V&D, voormalig topman Hema in twinklemagazine.nl


Missie

Dappre wil mensen dagelijks gemak en voordeel bieden en hen controle geven over hun data op basis van de Qiy Trust Principles.

Voor organisaties creëert Dappre waarde door hen een betrouwbaar, veilig en relevant communicatiekanaal te bieden.

Visie

Vertrouwen in de digitale wereld is een voorwaarde voor duurzame sociaaleconomische ontwikkeling.

Controle hebben over je eigen data en acties -in overeenstemming met menselijke waarden en normen- is het basisprincipe.