Hoe kan ik een 1-op-1 verbinding maken met iemand anders?

Onder de knop ‘meer’ kun je er voor kiezen om persoonlijke digitale ‘visitekaartjes’ te creëren. Een voor- en achternaam zijn al voldoende om een kaartje te delen met relaties als basis voor een 1-op-1 verbinding.

Om een 1-op-1 verbinding te maken heb je 2 opties:

Laat iemand jouw QR-code scannen

Voor iOS:
Tik op het + teken onder in het scherm en swipe naar het kaartje dat je wil delen. Vraag andere Dappre gebruikers ook op het + teken te tikken, gevolgd door een tik op ‘QR-code scannen’. Door jouw code te laten scannen wordt er een 1-op-1 connectie aangemaakt. Tik op ‘Connecties’ om elkaars kaartje te bekijken.

Voor Android:
Tik op het + teken onder in het scherm. Vraag andere Dappre gebruikers hetzelfde te doen, gevolgd door een tik op ‘Scan QR-code’. Door jouw code te laten scannen wordt er een 1-op-1 connectie aangemaakt. Tik op ‘Connecties’ om elkaars kaartje te bekijken.

Nodig iemand uit per e-mail of SMS

Elke uitnodiging kan door maximaal 10 personen worden geaccepteerd.

Voor iOS:
Tik op het + teken en swipe naar het kaartje dat je wil delen. Tik op ‘Delen’. Kies voor uitnodigen per e-mail of per SMS bericht.

Voor Android:
Tik op het + teken en tik op het delen icoon rechtsonder. Kies voor uitnodigen per e-mail of per SMS bericht.