Hoe kan ik een 1-op-1 verbinding maken met iemand anders?

Onder de knop ‘Meer’ rechtsonder op je scherm, vind je ‘Doe meer met Dappre’. Door op deze knop te tikken kun je er voor kiezen om persoonlijke digitale ‘visitekaartjes’ te creëren. Een voor- en achternaam zijn al voldoende om een kaartje te delen met relaties als basis voor een 1-op-1 verbinding.

Om een 1-op-1 verbinding te maken heb je 2 opties:

Laat iemand jouw QR-code scannen

Voor iOS:
Tik op het + teken onder in het scherm en swipe naar het kaartje dat je wil delen. Vraag andere Dappre gebruikers ook op het + teken te tikken, gevolgd door een tik op ‘QR-code scannen’. Door jouw code te laten scannen wordt er een 1-op-1 connectie aangemaakt. Tik op ‘Connecties’ om elkaars kaartje te bekijken.

Voor Android:
Tik op het + teken onder in het scherm. Vraag andere Dappre gebruikers hetzelfde te doen, gevolgd door een tik op ‘Scan QR-code’. Door jouw code te laten scannen wordt er een 1-op-1 connectie aangemaakt. Tik op ‘Connecties’ om elkaars kaartje te bekijken.

Nodig iemand uit per e-mail of SMS

Elke uitnodiging kan door maximaal 10 personen worden geaccepteerd.

Voor iOS:
Tik op het + teken en swipe naar het kaartje dat je wil delen. Tik op ‘Delen’. Kies voor uitnodigen per e-mail of per SMS bericht.

Voor Android:
Tik op het + teken en tik op het delen icoon rechtsonder. Kies voor uitnodigen per e-mail of per SMS bericht.