Wat is Dappre?

Dappre is een app voor je smartphone, je kunt 1-op-1 connecties maken met mensen en organisaties. Met Dappre bepaal je zelf wie wat over jou weet.

1-op-1 Connecties

Jij en je Connecties kunnen zich abonneren op elkaars data. Dit gebeurt in de vorm van kaartjes met setjes data. Data zoals bijvoorbeeld een woonadres en telefoonnummer. Wanneer een connectie het telefoonnummer aanpast zie je automatisch de wijzging op jouw telefoon. Dit noemen wij “Live Kaartjes”. Je hoeft niets te doen, behalve je eigen contactgegevens bijhouden.

En als je vind dat een connectie jouw data niet meer hoeft te kunnen zien verbreek je eenvoudigweg de connectie.

Anonieme 1-op-1 Connecties

Wanneer je verbind met een organisatie deel je standaard alleen maar een anoniem kaartje. Je kunt later altijd beslissen meer te delen.

Berichten

Wil je een bericht of foto versturen? Met Dappre verzend je end-to-end versleutelde berichten en foto’s naar je Connecties.

Tribes

Dappre biedt ook groepsgesprekken. Dit noemen we Tribes. Als je een Tribe aanmaakt ben jij de Chief. Als Chief heb jij de controle over de Tribe. Een Tribe kan meerdere kanalen voor gesprekken bevatten. Het is aan jou hoe je je Tribe organiseert. Voor een Tribe voor jouw organisatie kun je bijvoorbeeld voor elke afdeling een Channel aanmaken.


Support per categorie