Hoe werkt het synchroniseren?

De contactgegevens van jouw Dappre relaties kunnen automatisch worden toegevoegd aan de iOS Contacten App. Dit betekent dat je altijd de meest recente contactgegevens van jouw Dappre relaties in je iOS Contacten App hebt.

Dappre vergelijkt de voor- en achternaam van je Dappre relaties met de voor- en achternaam van de contacten in de iOS Contacten App. Als er geen overeenkomst is, wordt een nieuw contactpersoon aangemaakt. Is er wel een match, dan wordt een koppeling gemaakt tussen jouw Dappre relatie en het bijbehorende contact in de iOS Contacten App. Om belangrijke bestaande contactgegevens (zoals telefoonnummer, e-mailadres en website-adres) te beschermen tegen overschrijven, worden de contactgegevens van Dappre toegevoegd aan het gekoppelde contact.

In de iOS Contacten App is een ‘Dappre’ label toegevoegd aan het telefoonnummer, e-mailadres en website url velden. Dit is gedaan zodat je contactgegevens via Dappre kunt onderscheiden van contactgegevens die je zelf had ingevoerd. Niets weerhoud je ervan de Dappre contactgegevens te veranderen, maar wees je ervan bewust dat een handmatige wijziging de volgende keer weer wordt overschreven vanuit Dappre.

Zodra een Dappre contact is gekoppeld aan een contact in de iOS Contacten App ben je vrij om de voor- en achternaam van die persoon in de iOS Contacten App te bewerken. Dappre zal nog steeds alle contactgegevens synchroniseren, maar negeert jouw eventuele wijzigingen in voor- en achternaam.

Als een contact in de iOS Contacten App bedrijfsnaam en functie bevat, zal Dappre jouw eigen invoer overschrijven. Als er geen bedrijfsnaam of functie werden verstrekt door jouw Dappre relatie zal Dappre deze velden negeren. Dit betekent dat een bedrijfsnaam en functie die je zelf al had ingevoerd in de iOS Contacten App gewoon behouden blijft.

Gerelateerde artikelen:


Support per categorie