Hoe werkt Dappre?

Download Dappre in de App Store en creëer je persoonlijke kaartjes. Je hebt 2 opties om jouw kaartjes te delen met relaties:

Laat iemand jouw QR-code scannen

Voor iOS:
Tik op ‘Connect’ en swipe naar het kaartje dat je wil delen. Vraag andere Dappre gebruikers ook naar ‘Connect’ te gaan, gevolgd door een tik op ‘Scan QR-code’. Door jouw code te scannen wordt er een 1-op-1 connectie aangemaakt. Tik op ‘Connecties’ om elkaars kaartje te bekijken.

Voor Android:
Tik op ‘Connect’ om je QR-code te tonen. Vraag andere Dappre gebruikers hetzelfde te doen, gevolgd door een tik op ‘Scan QR-code’. Door jouw code te scannen wordt er een connectie aangemaakt. Tik op ‘Connecties’ om elkaars kaartje te bekijken.

Nodig iemand uit per e-mail of SMS

Elke uitnodiging kan door maximaal 10 personen worden geaccepteerd.

Voor iOS:
Tik op ‘Connect’ en swipe naar het kaartje dat je wil delen. Tik op ‘Delen’. Kies voor uitnodigen per e-mail of per SMS bericht.

Voor Android:
Tik op ‘Connect’. Tik op het delen icoon rechtsonder. Kies voor uitnodigen per e-mail of per SMS bericht.