Kan een Dappre uitnodiging meerdere keren worden gebruikt?

Als je een iOS gebruiker bent dien je de uitnodiging naar maximaal 10 personen tegelijk te sturen. Mocht je de uitnodiging toch naar meer personen sturen dan zal alleen de eerste 10 die accepteren tot een verbinding leiden.

Als je een Android gebruiker bent kun je (totdat we een nieuwe versie uitbrengen) de uitnodiging naar slechts 1 persoon tegelijk sturen. Mocht je de uitnodiging toch naar meer personen sturen dan zal alleen de eerste die accepteert tot een verbinding leiden.