Kan ik een backup maken van mijn Dappre?

Dat kan maar het is een ander soort backup dan je misschien gewend bent. In plaats daarvan kun je een code maken die je in staat stelt om eenvoudig weer verbinding te maken met je Qiy Node. Bijvoorbeeld wanneer je een nieuwe telefoon in gebruik neemt. Door weer verbinding te maken met je Qiy Node herstel je al je connecties.

Het is je wellicht opgevallen toen je Dappre in gebruik nam dat je geen gebruikersnaam en wachtwoord hebt hoeven aan te maken. Om aan de slag te gaan hoef je enkel Dappre te installeren en je eerste kaartje aan te maken. Tijdens dit proces wordt er automatisch een persoonlijke Qiy Node voor je aangemaakt.

Nu vraag je je wellicht af: “Als ik geen gebruikersnaam en wachtwoord heb, hoe krijg ik dan al mijn connecties weer terug op mijn nieuwe telefoon?”. Als je een iOS gebruiker bent en herstelt vanaf een iCloud backup hoef je niets te doen, al je Dappre data zal er gewoon weer zijn. Maar ook als je geen iCloud gebruiker bent is het nog steeds eenvoudig: op je huidige telefoon met Dappre maak je heel eenvoudig een zogenaamde “Qiy Node Acces Key”. Dit kun je doen op een moment dat het jou uitkomt.