De Cards lijst vernieuwt niet goed. Wat moet ik doen?

Beschrijving
In de nieuwste versie van Dappre voor kunnen gebruikers adresgegevens toevoegen aan hun Cards. Helaas is het bij oudere versies van Dappre voor Android niet mogelijk om adresgegevens goed te verwerken en zal hierdoor het vernieuwen van jouw lijst met Cards afbreken. Dit resulteert in een onvolledige lijst.

Oplossing
Het kan zijn dat je een oude versie van Dappre voor Android gebruikt. Zorg ervoor dat je gebruik maakt van de nieuwste versie van Dappre. Controleer de Google Play Store voor beschikbare updates. je kunt overwegen de functie voor het automatisch installeren van app-updates in te schakelen. Op deze manier heb je altijd de laatste versie van je apps. Raadpleeg de documentatie van je Android-toestel om te leren hoe je automatische app-updates aan zet.