Hoe kan ik het e-mailadres veranderen in mijn Dappre uitnodigingen?

Het e-mailadres op je Dappre kaartje staat geheel los van het e-mailadres waarmee je een uitnodiging verstuurd.

Dappre stuurt de uitnodigingen vanuit de (standaard-)instellingen op je apparaat: op Android kan je zelf kiezen met welke van de geïnstalleerde e-mail apps je dat wil doen. Dappre maakt dan een uitnodiging (in de vorm van een e-mail) aan en die kan je dan met de gekozen mail app versturen.