Ik heb per ongeluk Dappre verwijderd van mijn Android apparaat. Wat moet ik doen?

Geen paniek, er is nog hoop!

Maak je gebruik van Googles Android Backup dienst? Zo ja dan hoef je alleen Dappre opnieuw te installeren.

Als je geen gebruik maakt van de Android Backup dienst is een eerder opgeslagen Qiy Node Access Key je enige hoop om weer te verbinden met je Qiy Node. Hiermee herstel je al je connecties (mensen, organisaties en Tribes) en de laatste 30 dagen aan Tribe berichten, 1-op-1 berichten naar je connecties zijn peer-to-peer en kunnen daardoor helaas niet herstelt worden.