Hoe kan ik het e-mailadres veranderen in mijn Dappre uitnodigingen

Het e-mailadres op je Dappre kaartje staat geheel los van het e-mailadres waarmee je een uitnodiging verstuurd.

Dappre stuurt de uitnodigingen vanuit de (standaard-)instellingen op je apparaat: op iOS stuur je de e-mails altijd via de standaard mail app. Dappre maakt dan een uitnodiging (in de vorm van een e-mail) aan. Je kan dan kiezen met welk van de ingestelde e-mailadressen je de e-mail wilt versturen.