Ik heb een nieuwe iPhone of iPad. Wat moet ik doen?

Als je een iCloud back-up van je oude apparaat hebt, selecteer je deze tijdens het set-up proces dat je doorloopt wanneer je voor het eerst een nieuw apparaat in gebruik neemt. De eerste keer dat je Dappre opstart op jouw nieuwe apparaat zal het jouw eigen contactkaartje en de kaartjes van jouw connecties herstellen.

Als je geen gebruik maakt van de iCloud backup dienst is een eerder opgeslagen Qiy Node Toegangssleutel je enige hoop om de verbinding met je Qiy Node te herstellen. Hiermee herstel je al je connecties (mensen, organisaties en Tribes) en de laatste 30 dagen aan Tribe berichten, 1-op-1 berichten naar je connecties zijn peer-to-peer en kunnen daardoor helaas niet herstelt worden.