Ik heb per ongeluk Dappre verwijderd van mijn iPhone of iPad. Wat moet ik doen?

Geen zorgen, alle koppelingen met jouw relaties bestaan nog!

Installeer Dappre opnieuw uit de App Store. Al je connecties (mensen, organisaties en Tribes) en de laatste 30 dagen aan Tribe berichten worden automatisch hersteld. 1-op-1 berichten naar je connecties zijn peer-to-peer en kunnen daardoor helaas niet herstelt worden.