Hoe plaats ik een Dappre Social Icon op mijn website?

De snelste manier voor websitebezoekers om zich te verbinden met uw organisatie, is via een Dappre Social pictogram op de website! Als websitebezoekers op het Dappre Social pictogram klikken zien zij een DappreConnect pagina met een QR-code. Door de QR-code met de Dappre app te scannen, of door op de Verbind knop te klikken als ze een telefoon gebruiken, zijn uw bezoekers verbonden met uw organisatie. Probeer het door te klikken op het Dappre Social pictogram in de voettekst onder aan deze pagina!

STAP 1
Voeg het Dappre Social pictogram toe aan uw website

• Download het Dappre Social pictogram van onze Dappre Brand Guidelines pagina
  • Vraag uw webmaster om het pictogram op uw website te plaatsen.

STAP 2
Koppel het pictogram naar de Connect pagina met de QR-code/verbind knop op dappre.com

• Log in op DappreConnect
  • Maak een QR-code (als je dat nog niet hebt gedaan) en klik op Save (Opslaan)
  • Scroll naar beneden en zoek naar de ‘Dappre Connect-page URL’ koppeling, de ‘Connect pagina’ ondersteund momenteel 2 talen
  • Klik op de ‘Copy English URL’ of ‘Copy Dutch URL’ knoppen om de koppeling te kopiëren
  • Verstuur de link(s) naar uw webmaster
  • Vraag uw webmaster om de koppeling aan de Dappre Social pictogram toe te voegen

DappreConnect