'Voeg toe aan Dappre' knop

‘Voeg toe aan Dappre’ (Add2Dappre) is een service voor organisaties met een kaart in Dappre. Met één ‘tik’ op de ‘Voeg toe aan Dappre’ knop voegen uw klanten moeiteloos uw kaart, inclusief kaartnummer en eventueel de pincode, toe aan hun Dappre app.

Hoe werkt het?

Het enige dat u hoeft te doen is de html voor de ‘Voeg toe aan Dappre’ knop opnemen in het bevestigingsbericht dat u per e-mail verstuurd naar nieuwe kaarthouders of dat u toont achter een login op een accountpagina.

 • Wanneer een gebruiker op de telefoon op de ‘Voeg toe aan Dappre’ knop tikt en Dappre is al geïnstalleerd, wordt de nieuwe kaart automatisch toegevoegd aan de Dappre app.
 • Wanneer een gebruiker op de telefoon op de ‘Voeg toe aan Dappre’ knop tikt en Dappre is nog niet geïnstalleerd, wordt de gebruiker naar een landingspagina geleid met verdere instructies.
 • Wanneer een gebruiker op een ander apparaat dan een telefoon op de ‘Voeg toe aan Dappre’ knop tikt, wordt de gebruiker naar een landingspagina geleid met verdere instructies.
Technische details

De html embed-code voor de ‘Voeg toe aan Dappre’-knop:


 <a href="https://dappre.com/add2dappre/#id={:id}&num={:num}[&pin={:pin}][&lang={:lang}]"> 
  <img src="https://ssl.static.dappre.com/img/ecard_misc/add2dappre/v1/badges/add2dappre-badge-solid-primary-{:lang}.svg" alt="Voeg toe aan Dappre"> 
 </a>

De URL in het href attribuut bevat 2 verplichte parameters {:id} en {:num}.

 • De waarde {:id} is het unieke nummer (id) waarmee uw kaart in de systemen van Dappre staat geregistreerd. Deze kunt u bij ons opvragen.
 • De waarde {:num} dient te worden vervangen met het nummer zoals deze op de kaart van de klant staat.

De parameters tussen de blokhaken zijn optioneel en mogen weggelaten worden.

 • De waarde {:pin} dient te worden vervangen met de pincode zoals deze op de kaart staat.
 • De waarde {:lang} dient te worden vervangen met de gewenste taalcode. De ondersteunde waarden zijn ‘en’ (Engels) en ‘nl’ (Nederlands). Als de {:lang} parameter niet aanwezig is zal er Engels gebruikt worden.

Voorbeeld:


 <a href="https://dappre.com/add2dappre/#id=5c4827f0f34f39a233565381&num=0000&pin=12345&lang=nl"> 
  <img src="https://ssl.static.dappre.com/img/ecard_misc/add2dappre/v1/badges/add2dappre-badge-solid-primary-nl.svg" alt="Voeg toe aan Dappre"> 
 </a>

De ‘Voeg toe aan Dappre’ knop is in diverse stijlen en talen beschikbaar:
Aan de slag!

 • Neem contact op om uw kaart aan te melden.
 • Zodra uw kaart beschikbaar is ontvangt u van ons het ID van uw kaart zodat u deze in de ‘Voeg toe aan Dappre’ link kunt opnemen.
 • Plaats de ‘Voeg toe aan Dappre’ knop in uw bevestigingsmail aan uw klant of achter de login op uw website met bovenstaande embed-code.

Interesse?

Freek Driesenaar
team@dappre.com

Ontwikkelaars


Support per categorie