Wat zijn persoonlijke kaartjes?

Naast de eCards functie, waarmee je je klantenkaarten toevoegt aan Dappre, kun je ook persoonlijke kaartjes maken. Persoonlijke kaartjes deel je met je Connecties. Op een persoonlijk kaartje kun je onder andere je contactgegevens en foto’s zetten.

Je kunt meerdere persoonlijke kaartjes maken en vullen met verschillende setjes gegevens. Per connectie bepaal je welke kaartjes men mag zien. Zo wil je misschien dat je collega’s en klanten andere informatie van je hebben dan je vrienden en familie.

Het aanmaken van meerdere persoonlijke kaartjes is nu beschikbaar voor iOS gebruikers. Android gebruikers kunnen binnenkort meerdere kaartjes aanmaken in Dappre.