Hoe word ik lid van een Tribe?

Om lid the worden van een Tribe scan je een QR code of klik je op een link in een Tribe uitnodiging die je via een e-mail of SMS ontvangt van de Chief van de Tribe. Nadat je de uitnodiging hebt geaccepteerd moet de Chief jouw verzoek om lid te worden goedkeuren. Tot die tijd staat de nieuwe Tribe in de lijst met Tribes maar met als status: “Verzoek in behandeling”.

Via e-mail uitnodiging:

1. Installleer Dappre op je telefoon als je dat nog niet hebt gedaan
  2. Open de email uitnodiging op je telefoon of een ander apparaat
  3. Volg een van de volgende stappen:
    1. Als je de e-mail hebt geopend op een ander apparaat dan je telefoon:
      1. Scroll naar beneden totdat de QR-code volledig zichtbaar is
      2. Open Dappre op je telefoon
      3. Tik op Connect
      4. Tik op QR-code scannen
      5. Richt the camera van de telefoon op de QR-code
    2. Als je de e-mail hebt geopend op je telefoon:
      1. Ga naar de paragraaf met de “hier klikken” link
      2. Tik op de link om naar de Connect pagina op Dappre.com te gaan
      3. Tik op de Verbind knop

Via SMS uitnodiging:

1. Installleer Dappre op je telefoon als je dat nog niet hebt gedaan
  2. Open de SMS uitnodiging op je telefoon
  3. Tik op de link om naar de Connect pagina op Dappre.com te gaan
  4. Tik op de Verbind knop

Door een QR-code te scannen:

1. Installleer Dappre op je telefoon als je dat nog niet hebt gedaan
  2. Vraag aan de Chief van de Tribe waar je lid van wilt worden of hij de QR-code van de Tribe wil tonen op zijn telefoon
  3. Open Dappre op je telefoon
  4. Tik op Connect
  5. Tik op QR-code scannen
  6. Richt the camera van de telefoon op de QR-code