Maak uw digitale kaart slim!

Digitale kaarten zijn het startpunt van een betekenisvolle en loyale relatie die klanten en fans aan kunnen gaan met organisaties en merken van hun keuze.

Klantenkaarten • Cadeaukaarten • Lidmaatschapskaarten • Tickets • eVouchers • Spaarkaarten • Themakaarten

Bereik 350.000 Nederlandse consumenten

Dappre is de baanbrekende kaarten app die consumenten gemak en voordeel biedt én hun privacy respecteert. In 2020 breken we in Nederland door de grens heen van 350.000 gebruikers. Om dat doel te bereiken werken we samen met strategische partners, waaronder VVV Nederland.

Dappre is een nieuw
en uniek
communicatiekanaal

Verbeter het rendement

Mensen gebruiken Dappre zodat ze altijd hun kaarten, zoals klantenkaarten, cadeaukaarten, ledenkaarten, vouchers en tickets, bij de hand hebben en deze ‘slim’ kunnen gebruiken.

Slim betekent dat kaarten verrijkt kunnen worden met actueel saldo/punten, online en offline besteedpunten en relevant aanbod.

Slim betekent ook dat kaarten het startpunt vormen van een rechtstreeks communicatiekanaal tussen kaartuitgever en gebruiker, waarbij de gebruiker de regie blijft houden en zich anoniem kan profileren(!) om relevante berichten en aanbiedingen te ontvangen.

Dappre,
het nieuwe verdienmodel

Door het ’slim’ maken van kaarten ontstaan nieuwe service-, business- en verdienmodellen! Elke kaart in Dappre kan transformeren tot een uniek communicatiekanaal tussen kaartuitgever en gebruiker. Daarbij voert de uitgever van de kaart de regie over het kanaal en bepalen gebruikers zelf waar, wanneer en hoe vaak zij content willen ontvangen.

De opbrengsten overstijgen al snel de kosten voor content-productie en het communicatiekanaal zelf.

We denken graag met u mee over uw unieke communicatie-kanaal en de mogelijkheden op het vlak van nieuwe service-, business- en verdienmodellen!

extra functionaliteit

Cadeaukaart

extra functionaliteit

Klantenkaart

extra functionaliteit

Ledenkaart

Uw fysieke of virtuele kaart als logisch startpunt voor een 1‑op‑1 relatie met uw doelgroep

Zodra consumenten uw kaart toevoegen aan hun Dappre app ontstaan er unieke (commerciële) mogelijkheden voor u als uitgever van de kaart.

Gebruikers waarderen de extra mogelijkheden achter de kaart en worden gestimuleerd deze actief te gebruiken.

U heeft de mogelijkheid om eigen service- en verdienmodellen te ontwikkelen achter uw eigen kaart.

Bied uw kaart vandaag nog aan in Dappre

Het ‘slim’ maken van een digitale kaart in Dappre is buitengewoon eenvoudig. Helemaal als u voor uw kaart reeds gebruik maakt van de diensten van Intersolve, Blackhawk Network of 123TCS. Dappre heeft gecertificeerde verbindingen met deze transactieverwerkers, zodat we uw kaart veilig en snel kunnen toevoegen aan Dappre. Uw kaart komt op deze manier dagelijks onder de aandacht, omdat u actueel saldo, transactieoverzicht, locaties en -indien gewenst- uw eigen content achter de kaart laat zien.

Intersolve 123TCS Blackhawk Network

Direct regelen

Uw content in Dappre

Commercieel aanbod, nieuws, tips en informatie met respect voor de privacy van de gebruiker

Uw content (advertentie) is zichtbaar achter uw eigen kaart en achter kaarten waarvan u acceptant bent, zoals bijvoorbeeld de VVV Cadeaukaart.

Offers
Offers
Offers
Offers
Offers

Content kan bestaan uit tekst, links, foto’s, graphics, GIF-animaties en combinaties van tekst, links en visuele uitingen.

Op aanvraag realiseert Dappre content tegen een tarief van € 41 per content item (incl. traffic, handling en publicatie, ex BTW). Een content item blijft minimaal een week staan, maar kan desgewenst ook langer in productie blijven staan, zonder meerkosten tot 5.000 kijkers. Daarboven is een Cost per View (CPV) verschuldigd.

Content items worden geplaatst achter de eigen kaart. Bovendien is de content beschikbaar achter de neutrale ‘Aanbod’ knop onder in het scherm van Dappre.

Inspiratie en advies op maat

Een team van experts van Dappre werkt in projectvorm graag samen met organisaties die aanvullende functionaliteit willen ontwikkelen voor hun doelgroep.

Een voorbeeld is de invulling van de ‘Virtuele Clubkaart’, waarmee clubs kunnen communiceren met hun leden. Zelfs kunnen zij advertentieruimte achter hun clubkaart verkopen aan lokale leveranciers. Dat alles zonder dat ze contact-gegevens van hun leden nodig hebben.

Een ander voorbeeld is eVouchers, waarbij iedere eVoucher voorzien kan worden van een unieke code, zodat deze slechts eenmaal ingewisseld kan worden.

We inspireren en informeren u en uw organisatie graag, zodat iedereen de mogelijkheden en het potentieel van Dappre kan ontdekken. Bel of mail ons voor een persoonlijk gesprek. We geven u graag een advies op maat!

Contact

card2voucher
card2voucher

Haal met de Dappre eVoucher Service meer waarde uit een cadeaukaart

Dappre heeft, in samenwerking met een van de grootste mediabureaus ter wereld, een nieuwe propositie ontwikkeld: de Dappre eVoucher Service. De Dappre eVoucher Service faciliteert een displaycampagne op displaycampagne op ‘high traffic’ websites, zoals nu.nl, telegraaf.nl of ad.nl, waarbij consumenten de mogelijkheid krijgen om hun ‘algemene cadeaukaart’ met een meerwaarde om te wisselen naar een eVoucher van uw organisatie of merk. Bijvoorbeeld de VVV Cadeaukaart van € 25 wordt een eVoucher van € 30 van uw organisatie. Of een Restaurant Cadeaukaart van € 25 wordt omgezet in een eVoucher van uw restaurant van € 25 met een gratis fles huiswijn bij besteding van € 75.

Hoe ziet de campagne eruit
Er wordt een banner geplaatst op ‘high traffic’ websites, met een carrousel van deelnemende organisaties. Aan de linkerkant één algemene cadeaukaart en aan de rechterkant één, twee of drie organisaties die een interessante eVoucher aanbieden. Het aanbod van de eVoucher is door de organisatie zelf in te vullen, evenals de ‘condities’ (looptijd, minimale bestedingswaarde, etc). De omwisseling vindt exclusief plaats binnen de Dappre webomgeving (gebruik van de Dappre app is niet noodzakelijk).

Consumenten ontvangen hun digitale eVoucher per e-mail. Vervolgens kunnen zij hun eVoucher bewaren in Dappre.

Probeer het nu!

Gebruik de 'Voeg toe aan Dappre' knop

Uw klanten en fans voegen met slechts 1 tik op de Voeg Toe Aan Dappre knop uw kaart toe aan Dappre. De kaart, inclusief kaartnummer en eventueel de pincode, wordt direct in Dappre gezet. De Voeg Toe Aan Dappre knop kunt u eenvoudig opnemen in een persoonlijke e-mail of publiceren op uw website of op social media.

Meer info

Meer waarde halen uit uw digitale kaart?

Of interesse om te adverteren?


Dappre eCards

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden
business@dappre.com
+31 20 799 76 14