Verhoog omzet en verlaag advertentiekosten

Maak uw klantenkaart, cadeaukaart en voucher beschikbaar in Dappre

Bereik 400.000 Nederlandse consumenten

Dappre is de baanbrekende kaartenapp die consumenten gemak en voordeel biedt én hun privacy respecteert. In 2020 breken we in Nederland door de grens heen van 400.000 gebruikers. Om dat doel te bereiken werken we samen met strategische partners, waaronder VVV Nederland.

Verbeter het rendement

Maak uw klantenkaart en cadeaukaart beschikbaar in Dappre en:

  • Trek bestaande en nieuwe klanten naar uw winkel en webshop
  • Maak klanten blij met relevante aanbiedingen
  • Combineer kaart- en vouchergebruik met locatie om de ROI van uw campagne te meten

Doe mee aan gezamenlijke acties

Als adverteerder wilt u de kosten van online advertenties verlagen en het rendement (ROI) verhogen. Dappre maakt het mogelijk om gezamenlijke voordeelacties op te zetten, waarbij de reclamekosten gedeeld worden. Deze acties leiden tot meer bezoek, hogere omzet en tevreden klanten!

extra functionaliteit

Cadeaukaart

extra functionaliteit

Klantenkaart

Uw kaart als logisch startpunt voor een 1‑op‑1 relatie met uw doelgroep

Zodra consumenten uw kaart toevoegen aan hun Dappre app ontstaan er unieke commerciële mogelijkheden voor u als uitgever van de kaart.

Consumenten waarderen de extra mogelijkheden achter de kaart en worden gestimuleerd deze actief te gebruiken.

U heeft de mogelijkheid om eigen service- en verdienmodellen te ontwikkelen achter uw eigen kaart.

Bied uw kaart vandaag nog aan in Dappre

Dappre heeft gecertificeerde verbindingen met de transactieverwerkers Intersolve en 123TCS, zodat we uw kaart veilig en snel beschikbaar kunnen maken in Dappre zodat de kaart ‘slim’ wordt. Klanten- en cadeaukaarten komen op deze manier dagelijks onder de aandacht van uw doelgroep, inclusief actueel saldo, transactieoverzicht, locaties en -indien gewenst- eigen content achter de kaart. Bied uw kaart vandaag nog aan in Dappre.

Intersolve 123TCS

Direct regelen

Uw advertenties in Dappre

Met respect voor de privacy van de gebruiker

Uw advertenties zijn zichtbaar achter uw eigen klanten- en/of cadeaukaart(en) en achter kaarten waarvan u acceptant bent, zoals bijvoorbeeld de VVV Cadeaukaart. Bovendien is uw advertentie zichtbaar in het algemene Aanbod overzicht.

Offers
Offers
Offers
Offers
Offers

Uw advertentie drie maanden lang in beeld achter uw eigen kaart kan al vanaf € 375 (ex BTW), inclusief bewerking en handling content, goedkeuring en publishing en inclusief evaluatierapportage met meetgegevens!

Voor meer informatie zijn we bereikbaar op 020 - 799 76 14 of mail naar content@dappre.com

Inspiratie en advies op maat

Een team van experts van Dappre werkt in projectvorm graag samen met uw organisatie om aanvullende functionaliteit te ontwikkelen.

Een voorbeeld is de invulling van de ‘Virtuele Assistent’, die op basis van anonieme profielinformatie in staat is om iedereen persoonlijke aandacht te geven. Een ander voorbeeld is vouchers, waarbij iedere (digitale) voucher voorzien kan worden van een unieke code, zodat deze slechts eenmaal ingewisseld kan worden.

We inspireren en informeren u en uw organisatie graag, zodat iedereen de mogelijkheden en het potentieel van Dappre kan ontdekken.

Contact

Gebruik gratis de 'Voeg toe aan Dappre' knop

Uw klanten voegen met slechts 1 tik op de Voeg Toe Aan Dappre knop hun kaart toe aan Dappre. De kaart, inclusief kaartnummer en eventueel de pincode, wordt direct in Dappre gezet. De Voeg Toe Aan Dappre knop kunt u eenvoudig opnemen in een persoonlijke e-mail of publiceren achter een login op een accountpagina.

Meer info

Meer waarde halen uit uw klanten- of cadeaukaart?

Of interesse om te adverteren?


Dappre eCards

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden
business@dappre.com
+31 20 799 76 14